Projekti

PBZ Zagreb Indoors prva je europska postaja ATP World Tour kalendara. Nakon što je prvi puta organiziran u samo tri mjeseca, primio je brojne pohvale od strane igrača i vodstva ATP-a. Turnir ima "ono najbolje od hrvatskog tenisa" a to su nastupi svih hrvatskih tenisača.
Ivan Ljubičić osvojio je turnir 2006. godine te započeo tradiciju osvajanja hrvatskih tenisača. Marin Čilić nastavio je 2009. i 2010. godine, upisavši se na pokola pobjednika. Na turniru su nastupali : Andy Murray, Novak Đoković, Marcos Baghdatis, Tim Henman, Jürgen Melzer, Robin Soderling, Fernando Verdasco, David Ferrer, Mikhail Youzhny i mnogi drugi. Turnir je jedan od rijetkih sportskih evenata u Hrvatskoj na kojem Goran Ivanišević aktivno sudjeluje u samom vrhu organizacije.

www.zagrebindoors.com

Dragi Branko,
Kao prvo, moje najiskrenije čestitke! U ime cijele ekipe ATP-a iz Monaka, pohvale Vama i Vašoj sjajnoj ekipi na organizaciji ovog uspješnog događaja i na odlično obavljenom poslu!

Horst Klosterkemper - ATP CEO Europe

"Friendly tournament" - ATP Challenger Zagreb Open organizacijski se izdigao iznad turnira svoje kategorije. Rođen prije 15 godina, postao je omiljen među igračima koji mu se rado vraćaju.

www.zagrebopen.hr

Dragi Branko i Mirna,
Bilo je to još jedno upravo savršeno izdanje ZAGREB OPEN-a! Kao i do sada, i ovaj je sportski događaj organiziran s vrhunskom profesionalnošću i brigom za svaki detalj. Pravo je zadovoljstvo dobiti tako oduševljene pohvale od igrača. Svi aspekti događaja bili su prvorazredni, a zahvaljujući prijateljskom ponašanju osoblja turnira, tjedan u Zagrebu bio je prekrasan za sve koji su u njemu sudjelovali.
Zahvaljujem Vam oboje na kontinuiranoj suradnji. Zagreb Challenger je vrlo važan i vrijedan dio Challenger Tour-a.

Joanna Langhorne, Challenger Director ATP Europe

Istarska rivijera najstariji je međunarodni teniski turnir u Hrvatskoj s tradicijom dugom 44 godinu. ITF Futures turnir svima će ponuditi nešto drugačiju atmosferu od klasičnih teniskih turnira, osobito onih velikih na kojima je sve podređeno sportskim nadmetanjima, a manje prijateljskom druženju. Ljepota hrvatske obale i vrhunska organizacija turnira dovela je mnoge tenisače na početku karijere u Istru. Boris Becker, Thomas Muster, Goran Ivanišević, Richard Krajicek, Petr Korda, Cédric Pioline, Ivan Ljubičić, Magnus Gustafsson, Dominik Hrbatý samo su neki od njih.

www.istrafutures.com

Google store App store

Počelo je u Zagrebu, a nastavilo se u Novom Vinodolskom. Hrvatska je dobila ono najbolje od bivših velikana svjetskog tenisa: John McEnroe, Björn Borg, Mats Wilander, Henry Leconte, Yannich Noah, Thomas Muster, Goran Ivanišević, Monsour Bahrami neki su od igrača ovog turnira. "All Stars" program pretvorio je teniski teren u nogometni, a prepuno gledalište bodrilo je Diega Maradonu, Davora Šukera, Borisa Beckera, Zvonimira Bobana i ostale sudionike humanitarne nogometne utakmice. Noći su bile ispunjene koncertom Vanesse Mae & Maksima Mrvice, modnom revijom Roberta Cavallia i partyjima s DJ Ericom Morilliom & Tommyjem Leem.

www.classics.hr

Vip Snow Queen Trophy je skijaški spektakl u Zagrebu koji objedinjuje žensku i mušku utrku FIS Svjetskog skijaškog kupa. Janica Kostelić kao ambasadorica utrke uvijek se dobro zabavi na humanitarnoj utrci "SKI LEGENDS" zajedno s Albertom Tombom, Ingemarom Stenmarkom, Marcom Girardelliem, Hilde Gerg... . Organizator utrke je Hrvatski skijaški Savez, a Top Spin pruža usluge organizacije: sustava akreditiranja, Corporate Hospitalitya, VIP transporta, ceremonije proglašenja pobjednika, protokola, QuickSeat usluge, uređenje službenog kataloga utrke i službe hostesa.

www.snowqueentrophy.com