O nama

Ključni ljudi

Osnivač i CEO

Branimir Horvat jedan je od vodećim hrvatskih stručnjaka na području sportskog menadženta. Nakon aktivne teniske karijere, osnovao je tvrtku Top Spin - prvu sportsku agenciju u Hrvatskoj. Svoje sportsko iskustvo prenio je u poslovno; znao je što sportaši, publika, mediji i sponzori očekuju od sportskog eventa. Okupio je tim stručnjaka te postavio nove standarde organizacije sportskih eventa.

Završio je ekonomski fakultet u Zagrebu i apsolvent je Kinezološkog fakulteta. U sportskoj karijeri bio je Davis Cup reprezentativac, trener, Fed Cup izbornik, a danas je direktor ATP i ITF turnira te član upravnog odbora Hrvatskog teniskog saveza. Branimir je sudjelovao u mnogim projektima koju su obilježili sportsko i gospodarsko tržište Hrvatske. Njegovo mišljenje jedno je od traženijih.

tel. 01 369 3690
email: office@topspin.hr

Marketing & Consulting Director

Vesna je jedna od ključnih ljudi u Top Spinu, zadužena za područje marketinga i konzaltinga. Magistrirala je na Ekonomskim fakultetu u Zagrebu, na području marketing koncepcije međunarodnih sportskih evenata. Karijeru je započela u stranom predstavništvu, a osam je godina radila u Zračnoj luci Zagreb na poslovima Voditelja promocije. Dolaskom u Top Spin, sistematizirala je poslovne procese, kontroling i analize. Njezina specijalizacija u organizaciji evenata uključuje: strateško planiranje, sponzorstva, hospitality, protokol, visibility i oglašavanje, analizu i kontroling. Kao glavna urednica, uređuje službene publikacije sportskih evenata. Autorica je brojnih stručnih članaka iz područja ekonomije, marketinga i sporta.

tel. 01 369 3690
email: vesna.horvat@topspin.hr

Project Manager

Mirna je studirala Prirodoslovno-matematički fakultet, smjer fizike. Prva iskustva u organizaciji, stekla je na teniskih turnirima radeći kao voditelj akreditacijskog ureda i protokola. Tijekom dosadašnjeg rada, prošla je sve segmente organizacije sportskih evenata, te samostalno vodi teniski turnir Istarska Rivijera. Mirna radi kao supervizor i koordinator svih službi natjecanja sportskog eventa. Specijalnost su joj organizacija sustava natjecanja, akreditacijski sustavi, hospitality, protokol, te client service (komunikacija s klijentima).

tel. 01 369 3690
email: mirna.grozdanic@topspin.hr

Sports and Technical Division Manager

Kao aktivan sportaš, Renato je bio višegodišnji državni reprezentativac u veslanju i stipendist Grada Zagreba u kategoriji vrhunskih sportaša. Diplomirao je na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu te je aktivan član mnogih sportskih društava. Tijekom dosadašnjeg rada u sportu, Renato se profilirao u stručnjaka za kondicijske pripreme vrhunskih sportaša. Autor je mnogih uspješnih individualnih kondicijskih programa. Na sportskim eventima koordinira tehničke poslove, vozačku službu i sustav osiguranja.

tel. 01 369 3690
email: office@topspin.hr

Office Manager

Vesna je vrsna voditeljica ureda, a prije prelaska u agenciju, radila je na poslovima financija međunarodne rental kompanije. Odgovoran stav prema poslu i pozitivan pristup radu, uveliko su pridonijeli odličnoj atmosferi u agenciji.

tel. 01 369 3690
email: vesna.conkas@topspin.hr

Golf & Tennis Operations

Robert je diplomirao na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu te karijeru nastavio u Njemačkoj. Aktivno je igrao tenis, a kao vrhunski trener, uspješno je omogućio prelazak juniora u profesionalne igrače. Više od 19 godina vodio je sportske centre te prošao sve razine upravljanja od amaterskog do profesionalnog sporta. Robert je učitelj golfa s USGIFT međunarodnom licencom (američka federacija učitelja golfa) te aktivni sudionik golf turnira. Danas upravlja sportskim centrom u Poreču te aktivno sudjeluje u pripremi sportaša za profesionalan način života.

tel. 01 369 3690
email: robert.crnkovic@topspin.hr

Athletes Management

Vujo kako ga većina zove, završio je 3 fakulteta u Zagrebu: filozofiju, političke znanosti i kineziologiju. Doktorirao je na Sveučilištu u Zagrebu - Kineziološki fakultet te je dobitnik dvije rektorove nagrade. U svojoj bogatoj sportskoj karijeri, kao član nacionalnog tima, osvajao je medalje u veslanju te bio pobjednik Royal Henley Regate u Engleskoj. Izazovi su ga odveli u New York te je na „Winston Pripremni School“ radio kao direktor sportskog program te veslački trener sportske momčadi „Fordham University“ - Columbia University. Autor je brojnih članaka te kolumne Filozofija sporta u magazinu Hrvatskog Olimpijskog Odbora.

tel. 01 369 3690
email: drago.vujevic@topspin.hr